CONNECTORMinisterul Tineretului și Sportului susține participarea a 20 lucrători de tineret si a 10 persoane din rândul organizațiilor studențești la evenimentul CONNECTOR 2016.

CONNECTOR pe scurt: este o experiență de învățare. CONNECTOR este un spațiu ce își dorește să aducă împreună practicieni pasionați de învățare într-o manieră interactivă și participativă centrată pe experiența practică. Evenimentul internațional are o durată de 5 zile și este bazat pe împărtășirea experiențelor, învățare și experimentare, atfel în ziua 1, partea de împărtășire și cunoaștere, zilele 2 și 3 sunt dedicate învățării în ateliere de lucru, zilele 4 și 5 sunt centrate pe experimentarea în comunitatea locală a rezultatelor din primele zile. Evenimentul este organizat de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului.

CONNECTOR este un eveniment cu participare internațională, vă rugăm să țineți cont atât la înscriere, cât și pe durata participării că limba de lucru a evenimentului este limba engleză. Toate informațiile din anunțul evenimentului și formularul de înscriere sunt în limba engleză. Costurile de cazare sunt asigurate de Ministerul Tineretului și Sportului, costurile de masă sunt asigurate pe durata evenimentului de către ANPCDEFP, iar costurile de transport sunt prin contribuția participantului. Cazarea va fi asigurată în camere duble la Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei.

Persoanele interesate sa participe trebuie sa trimita formularul de aplicatie nu mai tarziu de 12 iunie 2016. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile inainte sa aplicati -informatii pentru inscriere si selectie CONNECTOR. Lista cu participantii selectati sa participe la eveniment va fi anuntata pe site-ul www.mts.ro in data de 15 iunie 2016, iar participantii vor primi un info-pack cu informatii legate de programul de activitati si logistica.