Short film makingDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret Mehedinti organizeaza in perioada 16 noiembrie -11 decembrie 2017 concursul de filme de scurt metraj pentru liceeni: VOLUNTARUL poate schimba oameni. VOLUNTARIATUL poate schimba lumea ! “

Acest proiect are în vedere:

  • dezvoltarea abilităţilor elevilor de a aborda în mod creativ şi interactiv  o temă data;
  • depistarea elevilor cu aptitudini deosebite;
  • înţelegerea necesităţii formării la elevi a unei atitudini individuale corecte, complete pentru rezolvarea problemelor;
  • dezvoltarea aptitudinilor de voluntariat si activism civic la tinerii cu varste cuprinse intre 15-19 ani din Judetul Mehedinti;
  • introducerea tinerilor in activitatile in domeniul tineretului si sportului pe care Directia Judeteana de Sport si Tineret Mehedinti le organizeaza in mod frecvent;
  • stabilirea de noi oportunitati de colaborare si largirea echipei de voluntari prin atragerea de noi tineri interesati sa colaboreze cu DJST Mehedinti.

Concursul este deschis tuturor tinerilor cu varste intre 15 si 19 ani inscrisi intr-un liceu din Judetul Mehedinti, insotiti de un pofesor indrumator si care pot forma echipe de pana la maximum 5 persoane.

Perioada de desfăşurare a concursului este: 16 noiembrie – 4 decembrie 2017. Aplicatiile primite dupa data de 4 decembrie 2017 nu vor fi luate in considerare.

Jurizarea se va efectua in perioada 5-11 decembrie 2017.

Scopul filmului trebuie să fie unul pur educativ si motivational, scenariul fiind concentrat pe importanta voluntariatului in sport si in activitatile de tineret .

Pentru participarea la concurs nu se percep taxe.

Anuntarea castigatorilor si premierea va fi realizata in cadrul Galei Tineretului si Sportului Mehedintean, organizata de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Mehedinti in data de 12 decembrie 2017 in sala Virgil Ogasanu a Palatului Cultural Theodor Costescu din Drobeta Turnu Severin, incepand cu orele 17.00. 

Atasăm regulamentul Concursului de scurtmetraj pentru liceeni cat si Formularul de inscriere.

Informaţii suplimentare puteţi obtine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.